SİNOP / ERFELEK - Yunus Emre Ortaokulu

"TÜRK'ÜN ÖZÜ AKİF'İN SÖZÜ" TEMALI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR YARIŞMASI

12 Mart, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında  Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllü "Türk' ün Özü Akif' in Sözü " temalı Ortaokul öğrencileri arasında şiir, yarışması düzenlenmiştir.

Bilgilerinizi ve okulunuz/İlçeniz öğrencilerine duyurularak yarışmaya katılan eserlerden ilk üç dereceye giren eserlerin 28.02.2024 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesini rica ederim.

1) Öğrencilerimiz şiirlerini çizgisiz A4 kağıdı üzerine el ile veya Times New Roman yazı şekli, 12 punto bilgisayar ortamında  yazacaklardır.

2) Kağıdın arka sayfasında sağ alt köşesine eser sahibinin adı, soyadı, sınıfı ve numarası yazılacaktır.

3) Eser, kağıdın etrafına 2cm uygun kenar boşlukları bırakılarak yazım ve imla kuralalarına dikkat edilerek yazılacaktır.

4) Eserler çoşku ve heycanı dile getiren bir dille kaleme alınacaktır.

5) Eser sahibi öğrenciler 28.02.2024 tarihi saat 15.30'a kadar şiirlerini müdürlüğümüze teslim edeceklerdir.

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 16:46 - Görüntülenme: 851