SİNOP / ERFELEK - Yunus Emre Ortaokulu

Etiket Sonuçları: YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNU PROJESİ

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi" kapsamında okulumuz bahçesinde ögrencilerimiz için kalıcı oyun sahaları oluşturduk. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Hasan ÇINAR tarafından ögrencilerimize "Çemberin İçinde Kal" oyunu oynatıldı.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hakikat Sibel AYTAN ve ögrencilerimiz tarafından okulumuz bahçesinde geleneksel çocuk oyunlarımızdan "Sek Sek" oyunu oynandı.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Arzu KURU ve ögrencilerimiz tarafından okulumuz bahçesinde geleneksel oyunlarımızdan "Bal Satarım" oyunu oynadı.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında okulumuz halı sahasında öğrencilerimiz geleneksel oyunlarımızdan "Körebe" oyunu oynadı.