Kas

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Esma AYDEMİR'in yürüttüğü ÇEDES Projesi Kapsamında Ekim Ayında; Öğrencilerimizle birlikte edep, saygı, nezaket değerlerimizle ilgili pano çalışması yapıldı. Değerler Eğitimi kulüp öğrencileriyle birlikte Adab-ı Muaşeret kurallarını yazarak el broşürü çalışması yapıldı. El broşürleri teneffüslerde diğer öğrencilere dağıtılarak bilinçlendirme faaliyetleri yapıldı. Saygı temasıyla ilgili canlılara, farklılıklara, insanlara saygılıyım içerikli yaka kartları hazırlandı.

Kas

Okulumuz konferans salonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. Trafikle ilgili temel kavramların sunum üzerinden öğretildiği eğitimde öğrencilerimize tabelaların ışıkların ne anlamlara geldikleri, yaya geçişlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği geniş bir çerçevede ele alındı.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı Programı tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda ayrı bir coşkuyla kutlandı. Türkçe Öğretmenimiz Gülşah DEMİRCİ'nin sunumuyla öğrencilerimiz şiirlerini okuyup Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel şarkılarını seslendirdiler. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Kareografi Çalışması yapıldı. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Hasan ÇINAR ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Fatma BİLGİLİ öncülüğünde öğrencilerimiz okul bahçesine 100. YIL yazısı yazdılar.

Ekm

Okulumuzda "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL BİLGİ YARIŞMASI" ilçe programı düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının "Okul Aile Birliği Toplantısı" okulumuz toplantı salonunda yapıldı.

Ekm

Sinoplu İş Adamlarımızdan Yüksel KALYONCU, Muzaffer ELİK ve Nihat SARICAN okulumuza spor malzemesi desteğinde bulundular. Öğrencilerimiz yeni spor malzemelerinin heyecanını yaşadı. Kendilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda bugün saat 11.00'de deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ilk 30sn "Çök-Kapan-Tutun" vaziyetinde yaşam üçgeni oluşturmaları sağlandı. Sonrasında ise 80sn'de hedeflediğimiz okulu tahliye işlemi 73sn'de gerçekleşti. Öğrencilerimiz okulumuz bahçesindeki toplanma alanında bir araya geldiler.

Eyl

Okulumuzda her yıl eylül ayının 3. haftası (okulların açıldığı hafta) kutlanan "İköğretim Haftası" okulumuzda coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrencilerimiz okul sevgisi temalı şiirlerini okudu.

Eyl

Her yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara gönderilen ücretsiz ders kitapları bu yıl da okulumuza geldi. Sıraların üzerinde öğrencilerimiz için hazır hale getirildi. 11 Eylül'de okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerimize dağıtılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Programları, öğretmenlerimizin Milli Eğitimim Bakanı Sn. Yusuf TEKİN'in konuşmalarını dinlemesiyle başlamıştır.

Haz

Okulumuzda bugün karne coşkusu yaşandı. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ikinci döneminin de sona ermesiyle birlikte öğrencilerimize karne karneleri dağıtıldı.

Karne dağıtımına Erfelek Kaymakamı Sn. Mustafa DÜZGÜN ve Erfelek Belediye Başkanı Sn. Mehmet UZUN ile birlikte diğer kurum müdürlerimiz ve veliler de katıldı.

Öğrencilerimize iyi tatiller dileklerinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektiren Sn. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız karne dağıtımı sonrası öğretmenlerimizle de bir araya gelerek onlara gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haz

Okulumuzda 8. Sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi. Türkçe öğretmeni Gülşah DEMİRCİ'nin sunmuş olduğu programda öğrencilerimiz mezuniyet diplomalarını okulumuz öğretmenlerinin ellerindeN aldılar. Okul birincisi olan öğrencimiz Sevgi YILMAZ, okulumuz yaş kütüğüne adını çaktı. Sonrasında müzikler eşliğinde sınıflara geçen öğrencilerimiz karnelerini almak için heyecanla öğretmenlerini beklediler.

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diler yollarının açık olmasını temenni ederiz.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Hasan ÇINAR öncülüğünde okulumuzda yıl sonu spor şenliği yapıldı. Etkinlikte okulumuzda yetişen milli sporcumuz İdil Naz BAŞCAN'ı ağırladık. Erfelek Belediye Başkanı Sn. Mehmet UZUN, profesyonel voleybolcu olarak ülkemizi temsil eden İdil Naz BAŞCAN ’a plaket takdim etti.

Etkinlikte öğrencilerimize bisiklet, forma, kol saati, futbol topu vb. çeşitli hediyelerin takdim edildiği çekiliş, herkes tarafından büyük ilgi gördü.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Süleyman ŞAHİN, İlçe Gençlik Spor Müdürü Çağlar DOKUYUCU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın KURT ve velilerimiz de katıldı.

Haz

Okulumuz sınıf rehber öğretmenleri öncülüğünde okul aile birliğimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katkılarıyla okulumuzda kermes etkinliği düzenlendi.